Alla priser visas inklusive moms

Fördelar med Digital Låssmed®

Med ett digitalt låssystem i din Fastighet har du full kontroll över säkerheten och kan själv sköta det mesta av nyckelhanteringen och eller tilslammans med oss – direkt i mobilen eller närmaste dator

Kvalitetssäkrad installation

Digitala Låssmeder följer en beprövad process vid design och installation av digitala låssystem. Alla Digitala Låssmeder har lång erfarenhet och ger dig som kund rätt lösning. Du kan även själv bistå i arbetet och sänka dina kostnader, bl.a. genom att nyttja vårt projekteringsverktyg.

Säker behörighets- och ärendehantering

Digitala Låssmeder tillhandahåller Låsportalen, en portal för ärendehantering och behörighetsstyrning av lås- och passersystem med ledande säkerhet. Behörighetskontroll och verifiering via Bank-ID görs i alla ärenden. Du får full insyn och kontroll på såväl pågående som avslutade ärenden.

Support 

Digital Låssmed tillhandahåller  jour för akuta ärenden, såsom spärr av borttappade nycklar eller uppdatering av behörigheter på taggar m.m. Identifiering sker via bank-ID vilket gör hanteringen säker.

 

App för boende

I Låsportalen kan boende göra sina egna ärenden dygnet runt. Det medför ökad servicenivå för boende och minskad administration för fastighetens nyckelansvarige. Den boende identifierar sig med Bank-ID, beställer och betalar med Swish. Den Digitala Låssmeden gör behörighetskontroll och utför beställt ärende. Exempel på självservicetjänster är beställning

eller spärr av nycklar, digitala nycklar eller taggar.

 

Kommunikationskanal med boende

Låsportalen kan du dela information till boende, t.ex. protokoll från Brf-möten, nyhetsbrev mm.

Dokumentationsverktyget kan även användas med begränsad behörighet. T.ex. kan det användas av Brf-styrelse för dokumentation av besiktningsprotokoll, avprovningar m.m.

Öppna med mobiltelefon

Digitala Låssmeder installerar lås med mobilbaserade lås-

/öppningsfunktioner som kan delas. Lösningen finns med olika tekniker och kommunikationssätt under namnet KEE, bl.a. ett egenutvecklat alternativ med fjärröppning. Boende kan enkelt ha koll på, och dela mobila nycklar med andra.

Serviceavtal och funktionslösningar

Lås- och passersystem ska fungera. Därför har Digitala Låssmeder en svårslagen service och support. Vi har olika alternativ, från vårt minsta serviceavtal till funktionsavtal, allt beroende på hur mycket arbete du som kund vill göra själv. Vi erbjuder även finansieringslösningar.

Historik och rapporter

 I Låsportalen kan du se alla behörighetsändringar i ert passer- eller låssystem. Ni får full kontroll över hur många nycklar som kvitterats ut av t.ex. förvaltare och boende. Något som är väldigt uppskattat vid t.ex. lägenhetsöverlåtelser. En smart utlåningsfunktion gör att den som lånat en tillfällig nyckel får en notis när det är dags att återlämna nyckeln.